Sinterklaas

maandag 4 november 2019

Het duurt echt niet meer zo lang en dan kunnen we Sint Nicolaas in Apeldoorn gaan verwelkomen. Altijd een gezellige spannende en leuke tijd op school.
Dit jaar wordt het natuurlijk extra bijzonder, omdat de grote echte intocht ook in Apeldoorn zal zijn.
Sint heeft ons al vast laten weten dat alle kinderen van de groepen 1 tot en met 4 op donderdag 21 november hun schoen mogen zetten. Natuurlijk mogen de groepen 5 tot en met 8 ook mee doen, maar of er iets in hun schoen komt??? We zullen zien.
Op woensdag 27 november mogen de kinderen van de bovenbouw naar schouwbrug Orpheus voor een mooie voorstelling van de ASK. Altijd een groot feest.
Op 5 december zullen we Sint Nicolaas op school verwelkomen en de hele dag feest vieren. Hopelijk neemt hij voor iedereen een leuk cadeautje mee. Voor de groepen 1 tot en met 4 zullen de Pieten weer een mooie schatkamer inrichten waar de kinderen zelf een cadeautje uit kunnen zoeken. De groepen 5 tot en met 8 zullen het feest in de klas vieren.
Dit jaar zullen de kinderen op 6 december lekker thuis kunnen genieten van hun cadeautjes. Ze zijn die dag vrij omdat de leerkrachten dan een studiedag hebben.

Delen via