• Open dag

Open dag

Op woensdag 7 oktober staan de deuren van onze school open voor ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. De open dag gaat in aangepaste vorm door zodat we ouders op een veilige manier de gelegenheid kunnen bieden om zich te oriënteren op een basisschool voor hun kind. Aanmelden voor de open dag is daarom noodzakelijk.

Aanmelden* voor de open dag kan via de website www.basisscholenapeldoorn.nl

We heten je op 7 oktober graag van harte welkom!

*Ouders die zich aanmelden voor de open dag ontvangen een dag van tevoren een e-mail met het bekende triage-formulier en het verzoek om bij verkoudheidsklachten het geplande bezoek af te zeggen en een nieuwe afspraak te maken. Stuur ons in dat geval een mail via het contactformulier of bel ons op nummer 055-5331876

Onze school

Wij willen een school zijn waar kinderen en ouders graag komen. Met oog voor elk individu werken we samen om de cognitieve, sociaal-emotionele en creatieve mogelijkheden van onze leerlingen optimaal te ontwikkelen.

Samen spelen, samen werken en samen leren vinden wij erg belangrijk. Kinderen leren hierdoor rekening te houden met elkaar en elkaars mogelijkheden, en leren zorg te dragen voor elkaar. Daarnaast is er aandacht voor zelfstandig werken, omdat ook ieder kind zelf verantwoordelijkheid moet leren dragen voor het eigen werk en de eigen ontwikkeling.

Niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor ouders en leerkrachten moet De Eendracht een veilige haven zijn; vooral samen kunnen we er aan werken om de kinderen het zelfvertrouwen en de bagage mee te geven om sociaal, zelfstandig en creatief denkend in de wereld te staan. In een sfeer van openheid en wederzijds vertrouwen willen we hiervoor de basis leggen op onze school.

Programma

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op De Eendracht. Vanaf 9.00 uur staan de deuren voor u open.
Op deze dag volgen wij het standaard dagprogramma. Dit doen wij omdat wij nieuwe ouders een goed beeld willen geven van onze manier van werken. U kunt de hele ochtend alle klassen bezoeken.
Ook kunt u informatie krijgen over de voor-, tussen- en naschoolse opvang door Kindercentrum.nl.
De koffie staat voor u klaar!

  • Hoofdingang rennen sept 2012
  • Yoran Fotografie-9845
  • lp055_deeendracht_kleuters_20150902_sunnygardeur_1899web
  • lp055_deeendracht_kleuters_20150902_sunnygardeur_0950web
  • Voorlezen 2018 (7)

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via