nieuwe ouder

Oriënteert u zich op een basisschool in Apeldoorn-Zuid? Dan bent u bij De Eendracht op het juiste adres. Wij zijn gevestigd aan de Beeklustweg 41-43.

Schoolgids online

Op deze site kunt u alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids waar u over alle onderwerpen die u als ouder over onze school wilt weten of nalezen. In de online schoolgids vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijgt u eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien.  Natuurlijk kunt u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

Kennismaken?

Bij ons op De Eendracht staat voor ieder kind de deur open. Wilt u een kijkje nemen op De Eendracht samen met uw zoon of dochter? U en uw kind zijn van harte welkom! Neem contact op via het kennismakingsformulier of belt u met directeur Maurits Peverelli voor een afspraak op telefoonnummer 055 5331876.

Delen via