BSO

dinsdag 2 november 2021

Vakantieopvang
Wat jammer, de herfstvakantie is alweer voorbij maar wat hebben we het leuk gehad. Gemiddeld waren er ongeveer 13 kinderen per dag, geen  groep maar wel erg gezellig. De hele week stond in het teken van het thema “Terug in de tijd: Robot Rescue”.
We hebben robotjes gemaakt van lege dozen, beplakt met aluminiumfolie en daarna mooi versierd. Ook hebben we heerlijk fruit-robotjes gemaakt.
Donderdag was het helaas slecht weer, waardoor we niet buiten konden spelen. Gelukkig hebben we ons mooie speellokaal en hebben de kinderen daar heerlijk kunnen spelen. We hebben o.a. “schipper mag ik over varen” gedaan. De kinderen moesten hinkelend, kruipend, springend naar de overkant en de schipper proberen te tikken. Kortom, we hebben samen weer een hele fijne vakantie gehad op de BSO.

Nu ook BSO op vrijdag
Onlangs hebben we onze openingsdagen van de BSO verruimd. De BSO was altijd al geopend op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag, maar sinds kort is daar ook de vrijdagmiddag bij gekomen.
En wisten jullie al dat wij op dinsdagmiddag en donderdagmiddag ook gebruik maken van het speellokaal van school? De groep is op deze dagen zo groot, waardoor we extra opvangruimte nodig hebben. In overleg met school hebben we afgesproken dat we het speellokaal na schooltijd met onze nieuwe kasten, tafels en krukjes “ombouwen” naar BSO.
Nieuwsgierig? Kom gerust een keer kijken.
Tot het volgende infomaandje maar weer.
Team BSO De Eendracht

Delen via