Tevredenheidpeiling 2016

vrijdag 24 februari 2017

In november 2016 is de tevredenheidpeiling uitgezet bij leerlingen (groepen 6 en 7), ouders en personeel. Leerlingen geven de school een 8,6, ouders een 7,7 en personeel een 8,7. Wij zijn blij met de resultaten: er zijn weinig zorgen en veel complimenten binnen gekomen. Hartelijk dank daarvoor! We hebben samen een fijne school!

Ongeveer 60% van de ouders heeft gereageerd, dat maakt dat de uitslag valide is. Van de leerlingen en het personeel heeft 100% de enquête ingevuld.

Bijgesloten vindt u een kale analyse van de resultaten. Deze wordt ook besproken met de MR. Later volgt er een actielijst op de opvallendste aandachtspunten.

Er kwamen vrij veel vragen over een continurooster binnen. Wij begrijpen dat ouders dat fijn zouden vinden. Toch zouden we dit niet willen invoeren, omdat het de werkdruk van het personeel enorm zou verhogen, leerkrachten hebben dan zelf geen pauze meer, omdat ze voortdurend in functie zijn. Aangezien de werkdruk bij het personeel al als hoog ervaren wordt, doen wij dat voorlopig dus niet.

Sommige ouders geven aan dat ze wel meer extra activiteiten zouden willen, terwijl anderen juist vinden dat we teveel doen naast het gewone schoolwerk. Wij zullen blijven zoeken naar de juiste balans en weten dat we nooit iedereen compleet tevreden kunnen stellen.

Tot slot wil ik u vragen met echte zorgen of problemen altijd naar de leerkracht of naar mij te komen. We denken dat het goed gaat en doen er alles aan dat zo te houden. Samen met u en uw kinderen natuurlijk!

Ellen Mulder

Delen via