Even voorstellen…

vrijdag 6 september 2019

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ben de Haan en u ziet mij hier op de bank zitten bij………Barcelona. Eén van mijn hobby’s is voetbal. Vroeger veel gedaan, nu veel kijken. Mijn tweede hobby is spelen van badminton. Ik ben ongeveer 43 jaar als leerkracht werkzaam geweest bij Leerplein 055 en ik mag mijn laatste jaren afmaken als onderwijsassistent. Ik ga kleine groepjes / individuele kinderen begeleiden i.s.m. de interne begeleider en de leerkrachten. Dinsdag en vrijdag op de Kosmos en maandag, woensdag en donderdag op de Eendracht. Ik ben 64 jaar, ben getrouwd, heb kinderen en 3 kleinkinderen (jongens). Voor hen bedrijf ik nog een hobby, bouwen met technisch lego. Ik ben heel goed ontvangen op beide scholen, en ga er vanuit dat we komend jaar heel goed samen kunnen werken en hoop een goede aanvulling te zijn voor het onderwijs op De Kosmos en de Eendracht.
Met vriendelijke groet,  Ben de Haan.

 Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Lisa Buurman en ik ben 20 jaar oud. Het komende schooljaar ga ik aan de slag als onderwijsassistent in groep 3 en 4 van OBS De Eendracht. Maandag- en dinsdagochtend ben ik werkzaam in groep 3 en woensdag- en donderdagochtend ben ik werkzaam in groep 4.
Naast dat ik 4 ochtenden werk op OBS De Eendracht, werk ik op dinsdag- en donderdagmiddag ook nog een paar uurtjes bij MAM’s op de BSO. Ook studeer ik nog op de HAN Nijmegen; ik doe de PABO deeltijd wat betekent dat ik 1 middag in de week naar school moet, op vrijdag stage loop en dat ik thuis ook nog veel moet studeren.
Naast dat ik werk, studeer en stage loop ben ik ook regelmatig op de tennisbaan te vinden en breng ik graag tijd door met mijn vrienden en vriendinnen.
Ik kijk er ontzettend naar uit om het komende jaar aan de slag te gaan op OBS de Eendracht en ik hoop dat het een leerzaam en leuk jaar wordt.
Tot ziens!

Groetjes, Lisa Buurman

Delen via