Letterfeest groep 3A/3B

dinsdag 23 januari 2024

YES! Eindelijk was het zover….Letterfeest in groep 3!
Wat een kanjers.. Sinds deze week kennen de kinderen alle letters van het alfabet. Dit betekent dat het tijd was voor het letterfeest met beide groepen 3.
We zijn de middag gestart met een letterspeurtocht, buiten op het grote plein. De plaatjes waren verspreid over het schoolplein. De kinderen moesten de plaatjes zoeken en het juiste woord hierbij opschrijven. Hierna was het al weer tijd voor de letterbingo, wat een enthousiasme! Na drie rondes wilden de kinderen het liefst nog een paar rondes spelen maar helaas was daar deze middag geen tijd meer voor. De letterbingo is wel voor herhaling vatbaar de komende periode.
Toen de bingo was afgelopen werd het tijd voor wat lekkers. Dat hoort natuurlijk bij een feestje. De kinderen mochten een plakje cake versieren en deze lekker opeten. Tijdens het smikkelen hebben we de nieuwe vulpennen laten zien. Vanaf maandag krijgen de leerlingen namelijk een eigen vulpen van school. Hier gaan we mee schrijven tijdens de schrijfles. De kinderen hebben er nu al zin in en vonden het letterfeest erg leuk. De middag hebben we afgesloten met een officieel letterdiploma!

Delen via