September

donderdag 26 september 2019

De eerste maand in groep 6/7 zit er alweer op. Het jaar zijn we gestart met voor de eerste keer een ouderinformatiemiddag te organiseren waarbij de leerlingen eigen ouders rondleiden. De kinderen waren hier super enthousiast over en ook ik vond het leuk om te zien hoe de leerlingen een verhaaltje vertelden over de diverse onderdelen.

Dit schooljaar hebben de kinderen kennis gemaakt met de nieuwe methoden karakter (technisch lezen) en leefstijl. Verder hebben de kinderen ook deze maand gymles gehad van een vakleerkracht. Zowel de kinderen als ik hebben al meerdere keren complimenten gekregen over hoe goed de gymlessen verlopen. De kinderen zijn enthousiast en zijn actief tijdens de lessen.

Verder is groep 7 gestart met het verkopen van de kinderpostzegels. Alle leerlingen uit groep 7 waren super gemotiveerd en hebben nu al hun uiterste best gedaan. We zijn super benieuwd naar de uitslag!

Tot slot hebben we als klas een nieuwe leerling gekozen voor de leerlingenraad. Alle inzendingen waren sterk beargumenteerd en ook het presentatie van de kandidaten was professioneel. Helaas mocht er maar 1 leerling gekozen worden. Het was een nek aan nek race maar de nieuwe leerling voor de leerlingenraad is Marley! Al jaren probeert hij een plekje in de leerlingenraad te bemachtigen en dat is nu eindelijk gelukt. Gefeliciteerd Marley! Voor groep 6/7 vertegenwoordigen Silas, Rohan en Marley de leerlingenraad dit jaar.

Delen via