Openingsfeestje in de school / Bedankmoment voor alle hulpouders

dinsdag 3 juli 2018

Wat moeten wij zonder de hulp van alle ouders in de school. Veel ouders zijn altijd bereid om ons te helpen. In de klas, met bijvoorbeeld knutselen en lezen, maar ook het rijden, meefietsen en begeleiden bij uitstapjes wordt door veel ouders graag gedaan. Wij zijn daar erg blij mee, want deze hulp maakt dat wij dingen kunnen ondernemen met de klas!

Ook zijn er veel ouders betrokken bij commissies op school, zoals de EC, de MR en de OV. Deze ouders hebben ons dit schooljaar ook weer met heel veel dingen geholpen en vele fantastische activiteiten georganiseerd voor de kinderen.

Ook rondom de verbouwing zien we de hulp terug van ouders. Na een oproep om te komen helpen schilderen zijn er meteen verscheidene ouders die zich aanmelden en met kwast en verf aan de slag gaan. Superfijn!

Nu het einde van het schooljaar nadert, willen we alle ouders van De Eendracht namens het team hartelijk bedanken voor al hun hulp en inzet op onze school. Aangezien onze school in de zomervakantie supermooi wordt opgeknapt willen we jullie als ouders graag uitnodigen op vrijdagavond 7 september vanaf 19.30u voor een drankje en een hapje op De Eendracht. We willen dan tevens van het moment gebruik maken om alle hulpouders in onze school te bedanken voor alle hulp van dit schooljaar en de hulp bij de verbouwing.

Delen via