Nieuws uit groep 6

woensdag 17 oktober 2018

Oktober was een leuke maand voor onze groep 6 we hebben meegedaan aan het Korfbal toernooi. We hebben hiermee de beker binnen gehaald, deze kunt u bewonderen in de prijzenkast in de hal.
Het thema van de Kinderboekenweek was vriendschap, wij zijn dan ook met de klas gestart met een bijpassend, groot memorie spel. Gedurende de week heb ik voorgelezen uit de GVR van Roald Dahl en ook hebben we zo nu en dan een stukje van de bijbehorende film ervan gekeken. Vrijdag 12 oktober hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met een voorleeswedstijd. De kanjers uit onze klas hebben het super goed gedaan en een leuke prijs gewonnen.
Mika Muller wordt van onze klas het nieuwe lid van de leerlingenraad. Jorg Vink zal aftreden, bedankt Jorg voor de afgelopen jaren meedenken en participeren in de leerlingen raad.
Iedere vrijdag hebben we handvaardigheid en tot en met de herfstvakantie hebben we dit met onze eigen klas gedaan in de diverse thema’s die passen bij wat er op dat moment speelt. We hebben afgesloten met het thema Halloween.
In de klas zijn we veel bezig met positief denken en mindfulness oefeningen. De kinderen lijken het tot nu toe erg leuk te vinden dus hier gaan we zeker mee door.
Mijn knutselmoeders hebben mij geholpen het klaslokaal in een Halloweensfeer te brengen en mijn rommeldozen hoekje opgeruimd, nogmaals hartelijk dank. Het werkt nog lekkerder in een opgeruimde en leuk aangeklede klas.

Delen via