De verbouwing in de school

woensdag 4 juli 2018

In de school worden de rode boekenkasten al mooi geverfd en willen we graag de podiumdelen ook nog geverfd hebben. We hopen dat er nog een aantal ouders zijn die ons daarbij willen helpen?

Verder zijn we druk met de voorbereidingen voor de verbouwing. Dat betekent dat alles opgeruimd moeten worden, maar ook alle klassen helemaal leeggehaald moeten worden. Gelukkig krijgen we hulp van een verhuisbedrijf, maar mocht u een moment over hebben om te helpen inpakken, meld u zich gerust bij de leerkracht van uw kind.

In de vakantie worden alle plafonds en vloeren vervangen! Dat zorgt er voor dat de school er straks weer helemaal fris en mooi uitziet! Het schilderwerk voor de algemene ruimten wordt in de Herfstvakantie opgepakt, omdat ze dat niet redden in de zomervakantie.

Wel willen we heel graag in de laatste week van de zomervakantie, op woensdag 22 augustus, de muren in de lokalen sausen. Wie wil ons daarbij helpen? Immers vele handen, maken licht werk! We willen dan graag om 9.00u starten. De verf en de materialen zijn geregeld! Wie komt ons helpen? Zo kunnen we starten in een mooi, fris schoolgebouw!

Delen via