Tulpenbollenactie voor kapstokken

zaterdag 2 oktober 2021

De kinderen van de Eendracht blijken geweldig enthousiaste deelnemers aan de Tulpenbollenactie voor nieuwe kapstokken bij de hoofdingang. Van de 100 deelnemende scholen staat de Eendracht op de 9e plek op de lijst van best verkopende scholen!

Tot nu toe hebben de kinderen samen voor een bedrag van € 3300 verkocht! Hiervan komt de helft ten goede aan de kapstokken. De actie loopt nog tot 7 oktober. Alle verkochte bloembollen worden in november op school geleverd, waarna de kinderen ze afleveren bij de kopers. Het is daarom belangrijk dat u het ingevulde bestelformulier met de bestellingen thuis goed bewaart tot de bloembollen bij de kopers zijn afgeleverd.

De bestellingen die niet met de QR code zijn ingegeven, maar contant zijn betaald, staan op de bestelformulieren met een ‘C’ aangegeven. Een kopie van de formulieren met contant betaalde bestellingen moet uiterlijk 6 oktober op school worden ingeleverd (samen met het betaalde bedrag). Hierna geven wij op naam van de school één grote bestelling door waarin alle contante bestellingen zijn samengenomen.

Met de omzet van deze actie zijn we er nog niet. We zullen samen nog meer moeten sparen voordat we alle de gewenste kapstokken kunnen aanschaffen. Toch zullen we alvast overgaan tot een gedeeltelijke installatie van de nieuwe kapstokken met datgene wat we al kunnen aanschaffen. Zo zien de kinderen al op korte termijn resultaat van hun inspanningen!

Delen via