Serious Request 2017

maandag 2 oktober 2017

De Eendracht in actie voor Serieus Request 2017:

Zoals we allemaal weten staat het glazen huis dit jaar in Apeldoorn. Dat willen de leerkrachten van de Eendracht niet ongemerkt voorbij laten gaan! Al sinds de zomervakantie zamelen de kinderen van school geld in door middel van een flessenactie. Hierna volgt de actie “heitje voor een karweitje”. Op 20 december vindt er in de school een straattheater plaats.  Kinderen laten hier hun talenten zien en hopen hier geld mee te verdienen.
Dan, aan het einde van dit straattheater, start;

 “De Glazen Eendracht!” à  Love Is All !

Ellen Mulder zal een aantal leerkrachten in de school opsluiten waar zij door middel van verschillende acties 2 dagen aan een stuk door gaan met het inzamelen van geld. Daarbij kan je denken aan; “Heel de Eendracht bakt”, de welbekende veilingen, het aanvragen van liedjes enz.. Alles wat deze dagen in en rond de school gebeurt is door middel van filmpjes en foto’s te volgen op een speciale Facebook en Instagram pagina.

Op donderdag 21 december aan het einde van het kerstdiner worden de leerkrachten weer vrijgelaten en onthullen zij samen met de kinderen hoeveel geld er in totaal opgehaald is. De leerkrachten van de Eendracht hopen op een mooie opbrengst en een groot gevoel van saamhorigheid tussen, kinderen, leerkrachten, ouders en de buurt!

Wil je bijhouden hoe dit alles er aan toe zal gaan? Volg ons dan op Facebook: De Glazen Eendracht en op Instagram; deglazeneendracht. (De pagina’s zullen snel gevuld worden met meer informatie)

U krijgt binnenkort van ons meer informatie over de verschillende actie.
De leerlingen van groep 5 t/m 8 krijgen ook een gastles van het Rode Kruis over de Stille Ramp van dit jaar.

Delen via