Serious Request 2017

vrijdag 27 oktober 2017

OBS De Eendracht in actie voor Serious Request 2017! Dit jaar is het doel om gezinnen uit conflictgebieden te herenigen en te helpen. Een prachtig doel wat past bij onze schoolnaam De Eendracht en waar wij nu het thema LOVE IS ALL aangekoppeld hebben.

We hebben al een ontzettend mooi bedrag opgehaald met de lege flessenactie! Maar liefst €158,85!
Nu zijn er veel kinderen druk met Heitje voor een Karweitje. Ook daar hopen we weer een mooi bedrag mee op te halen. Op woensdag 15 november willen we graag tellen hoeveel geld er is opgehaald. Tot en met woensdag kan het geld worden ingeleverd bij juf Lieke, juf Seline of juf Cynthia. Natuurlijk ook bij de eigen leerkracht. De kinderen mogen het ook 15 november meenemen.

Hebben kinderen een leuk karweitje gedaan, dan is t leuk als we dat kunnen delen op het tv-scherm in de hal, op onze Facebook of Instagram pagina? We zien de foto’s graag tegemoet.
F:De Glazen Eendracht / I: deglazeneendracht / eendrachtinactie@gmail.com

Op woensdag 8 november krijgen de kinderen van groep 5 t/m 8 een gastles van het Rode Kruis over Serious Request en het doel van dit jaar. De kinderen van groep 7 en 8 krijgen de opdracht om groep 1 t/m 4 op de hoogte te brengen door een klein lesje te verzorgen in die groepen.

In december gaan we verder met onze volgende actie! Het straattheater! De kinderen kunnen zich opgeven om activiteiten te doen op woensdag 20 december. Daarover later meer informatie. En natuurlijk volgt De Glazen Eendracht. Welke leerkrachten laten zich opsluiten in de school??? Het belooft een spetterende actie te worden!

 

Delen via