Ons nieuwe digitale rapport

zaterdag 30 januari 2016

Rapport FBWe zijn trots op ons nieuwe rapport. We zijn een van de scholen van Leerplein055 die met het nieuwe digitale rapport werken. We hebben dit rapport zoals al eerder aangekondigd gemaakt met ons administratiesysteem Parnassys. Daardoor kunnen we het helemaal aanpassen en er een Eendrachtrapport van maken.

In februari krijgen de kinderen hun eerste rapport.
Zoals in het vorige Infomaandje al aangekondigd nemen we de resultaten van de toetsen zoals die worden gemaakt en ingevoerd in het systeem. Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar de sociaal-emotionele ontwikkeling, de werkhouding en de inzet.

Op dinsdag 9 februari krijgen alle kinderen de brief mee naar huis voor het rapportgesprek. Dit keer zijn er gesprekken voor groep 1 t/m 8. Wilt u goed aangeven of we rekening moeten houden met broertjes/zusjes? Uiterlijk donderdagochtend 11 februari willen de strookjes terug hebben.

Op maandag 15 en dinsdag 16 februari zijn de rapportgesprekken. Bij dit gesprek krijgt u het rapport van uw kind. In het weekend ervoor wordt het rapport al opengesteld in het Ouderportaal. We hopen dat u daardoor goed voorbereid naar het gesprek komt en we een goed gesprek kunnen hebben. Ook kunt u in het Ouderportaal de gegevens van de LOVS Cito-toetsen zien die zijn afgenomen in deze periode.

Delen via