Nieuws van de Medezeggenschapsraad

vrijdag 1 juni 2018

Het schooljaar loopt bijna op zijn einde en de laatste MR-vergadering komt er ook op korte termijn aan. Voor mij persoonlijk betekent dit ook gelijk het einde van mijn MR -tijd aangezien mijn jongste zoon de Eendracht gaat verlaten voor de middelbare school.

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier deel uitgemaakt van de MR en heb zo van dichtbij kunnen meemaken wat er allemaal komt kijken bij het reilen en zeilen op een school.

Het afgelopen jaar hebben we veel als MR veel gedaan, al lag het zwaartepunt toch in de laatste maanden bij het zoeken naar een goede opvolger voor Ellen. Dit proces kostte veel tijd en loopt tot op heden nog steeds. We hebben, gelukkig, zeer goede kandidaten langs zien komen en ik heb dan ook alle vertrouwen in een goede afloop met een goede opvolger voor Ellen.

Afscheid nemen betekent ook dat er een plek vrijkomt in de MR. Dit schooljaar zijn we begonnen met 4 leerkrachten en 4 ouders in de MR, bij de invoering van het vernieuwde MR-regelement is ervoor gekozen dit te reduceren naar 3 om 3. Hiermee zijn we gelijk aan alle scholen van LP055. Ondanks deze reductie betekent dit toch dat er weer behoefte is aan een nieuwe vertegenwoordiger(ster) namens de ouders.

Hierbij wil ik iedereen dan ook oproepen om mee te doen, denk mee, geef advies en behartig tegelijk de belangen van onze kinderen? Meld je aan als ouder en kom de MR  versterken.

Mocht je interesse hebben of meer informatie willen hebben dan kan je altijd één van de zittende MR leden aanschieten of de MR mailen op het centrale mailadres: mreendracht@leerplein055.nl

We horen graag van jullie.

Namens de gehele MR,

 

 

Delen via