Lopathon

dinsdag 30 januari 2018

Wat hadden we mooi weer tijdens de lopathon van vorig schooljaar en wat hebben de kinderen van de Eendracht zich van hun goede kant laten zien. Er is ontzettend hard gerend en heel veel geld opgehaald. Met het ingezamelde geld kunnen we veel goede doelen steunen.

Dit keer is gekozen voor 2 doelen. Het eerste doel is de Speelgoedbank Apeldoorn “de Schatkist”.
Zij hebben een mooie cheque gekregen van €650,- waarmee ze weer heel veel mooi speelgoed kunnen gaan kopen en hier veel kinderen blij mee kunnen maken. Bij de Speelgoedbank kunnen ouders samen met hun kinderen speelgoed lenen waar ze een bepaalde periode thuis lekker mee kunnen spelen. Dit is speciaal voor kinderen die thuis niet zo veel speelgoed hebben. Mochten jullie zelf thuis nog goed speelgoed hebben dat heel en compleet is, kun je dit ook bij de speelgoedbank inleveren.

Een tweede goede doel waar we zo hard voor hebben gerend is de kinderboerderij “de Maten”. Zij zullen van ons een cheque krijgen van €100,-. Dat geld zal besteed worden aan een aantal dieren die we als school adopteren. Elke groep mag dit jaar een dier uitzoeken dat zij zullen adopteren voor een heel jaar. We zullen de kinderboerderij van af dit jaar elk jaar steunen met een bijdrage voor deze dieren.

Delen via