Groep 7 en 8 zijn op pad geweest

maandag 1 oktober 2018

Het schooljaar is nog maar een paar weken oud, maar groep 7 en 8 hebben al veel leuke activiteiten meegemaakt.
De eerste schoolweek begon goed met de opnames van de KidsTop20. Wat een leuke dag was dat! Op 8 september was de uitzending op televisie die we natuurlijk in de klas ook hebben teruggekeken. Als echte tv-sterren stonden de kids te stralen in de studio.

Op 8 september zijn de groepen 7 en 8 naar de Papierfabriek in Loenen geweest. Dit is een papierfabriek die nog steeds draait en in ere is gehouden door de grote papierfabrieken. De kinderen kregen uitleg over de fabriek, mochten alles bekijken en hebben er opdrachten gedaan. Vooral de fantastische vrijwilliger maakte de kinderen erg enthousiast en liet de kinderen zelf papier maken en gaf de kinderen papier mee met verschillende tekeningen erin gedrukt.

In het kader van de Nationale sportweek zijn groep 7 en 8 op 20 september naar het Boschbad geweest. Daar hebben de kinderen heel gave actvititeitn gedaan. Kickbiken, Mountainbiken, Vlot bouwen, Raften en Midgetgolf. De kinderen waren lekker sportief en fanatiek bezig!

Mocht u denken dat we alleen maar leuke dingen doen, dat is niet waar… Ondertussen wordt er in beide groepen hard gewerkt. We zijn volop bezig met zelfstandig werken, leren plannen, de weektaak, het magneetbord en leren veel nieuwe dingen.

Voor groep 7 is het tevens heel goed om de tafels goed te oefenen. Via MijnKlas is dit ook goed te oefenen thuis. U kunt dit doen via het thuisgebruik van MijnKlas. (inloggegevens zijn te krijgen bij de leerkracht)

Delen via