Even voorstellen…. Onze nieuwe collega’s…. Tom van den Bosch

woensdag 29 augustus 2018

Vanaf dit nieuwe schooljaar ga ik aan de slag op de Eendracht als nieuwe leerkracht voor de kinderen van groep 5/6.

Mijn naam is Tom van den Bosch. Ik werk al sinds 2001 bij Leerplein055. Eerst op De Heuvellaanschool, vervolgens op De Vliegenier, daarna op de Sterrenschool De Bongerd en vanaf dit schooljaar in het team van De Eendracht.

Voor de vakantie heb ik al even kennis kunnen maken met de kinderen en dat smaakte meteen naar meer. Al schilderend en verhuizend hebben juf Savannah Günther (mijn vrolijke duo-juf!) en ik in de afgelopen week het schoolteam nog wat beter leren kennen en ik kijk er naar uit samen met hen en de kinderen aan de slag te gaan.

Ik werk op donderdag en de vrijdag. Juf Savannah werkt op de maandag, dinsdag en de woensdag.

Oorspronkelijk kom ik uit Amsterdam. Direct na mijn studie ben ik begonnen als leerkracht in Vaassen. Ik ben daarna op verschillende scholen directeur geweest en kies er nu bewust voor om weer met de kinderen aan het werk te gaan.In Vaassen woon ik al jaren met plezier met mijn vrouw Monique en tot voor kort ook met mijn dochter Lori, die nu in Groningen studeert.

Ik vind goede communicatie en prettig samenwerken erg belangrijk. Bijna even belangrijk als op een positieve manier en met een beetje humor het beste proberen te halen uit uw kinderen en uit mezelf. Ik hou van tekenen en muziek maken en deel die hobby’s, als het eventjes kan, graag met de kinderen.

Juf Savannah en ik kijken er naar uit te starten in groep 5/6 op De Eendracht. We hebben er zin in

Delen via