Het eerste rapport en de rapportgesprekken

woensdag 31 januari 2018

De leerkrachten zijn druk bezig met het maken van de rapporten. Op vrijdag 16 februari, einde van de dag gaat het rapport open in het Ouderportaal. U kunt dan het rapport van uw kind(eren) vast bekijken.

In de week van 19 februari vinden de rapportgesprekken plaats. Aanstaande week krijgt uw kind een brief daarover mee. We willen u vragen deze uiterlijk donderdagochtend 15  februari weer in te leveren. De leerkrachten kunnen dan een planning maken en rekening houden met broertjes en zusjes. We willen u er op wijzen dat we het fijn vinden om alle ouders te spreken bij dit eerste rapportgesprek.

Nadat we in oktober op school kindgesprekken hebben gevoerd en in november met u als ouder hebben gesproken is het nu de bedoeling dat de kinderen van groep 5 t/m 8 bij het rapportgesprek aanwezig zijn. Voor de kinderen van groep 4 geven we u de keus, dit mag met of zonder kind erbij.

Voor de leerlingen van groep 8 zijn er in principe geen rapportgesprekken aangezien het adviesgesprek net heeft plaatsgevonden, maar mocht u wel graag op gesprek komen, kan dit natuurlijk wel.

Het rapport is digitaal te bekijken via het Ouderportaal, waar u allemaal een inlogcode voor heeft gekregen. Mocht u er niet meer in kunnen komen, stuur dan een mailtje naar cbourgonje@leerplein055.nl. Graag vermelden van wie u de ouder bent, dan sturen we u een nieuw wachtwoord.

Ook krijgt u dit jaar een uitdraai van de LOVS gegevens mee. Dit kunt u ook bekijken in het Ouderportaal, maar we vinden het fijn om het u ook papier te kunnen laten zien en het eventueel te kunnen toelichten.

 

Delen via